Login with Google+
OR
Close
Register an Account
*
*
Pridruži nam se

Postati deo Njam kuhinje nikad nije bilo lakše!
Ukoliko imaš želju da sa nama stvaraš i da sa drugima deliš svoje korisne savete, najukusnije recepte koji se pamte ili utiske o restoranima iz tvoje okoline došao si na pravo mesto! Ukoliko odlučiš da postaneš deo Njam Food zajednice imaš priliku da zajedno sa nama učestvuješ u stvaranju najveće kulinarske zajednice na Balkanu. Pruža ti se mogućnost da sa svima podeliš kuvarsko umeće i da pročitaš još mnogo mišljenja i iskustava sa strane, a pored svega, to je veoma lako.

Član kolektiva Njam kuhinje može da objavljuje različite vrste sadržaja koje se nalaze u kategoriji Kolektiv. Pod tim podrazumevamo da sa nama podeliš svoje omiljene recepte sa kratkim uvodom o tome zašto si baš taj recept izabrao, recenziju restorana koji si posetio i savete o tome kako da najbolje iskoristimo ono što nam naša kuhinja nudi.

Kao registrovani član Njam kuhinje možeš i da imaš svoju arhivu objava sa sajta koji su ti bili najzanimljiviji kako bi ih imalo sve na jednom mestu i da bi mogao da im pristupiš kad god to poželiš.